Hoe waterflesjes bedrukken kan u tijd, stress en geld besparen.

Deze is veelal gekozen als u dan ook op een rustig moment ons slok uit uw flesje wilt nemen. Dit kan zijn daarenboven de meest praktische keus. Sportdop Waterflesjes betreffende sportdop zijn makkelijk voor dit drinken tijden het rijden ofwel snel ons verfrissende slok nemen tijdens het uitoefenen van uw zonne. Dit openen betreffende ons sportdop kan immers buiten handen.

‘Vandaag besteld, morgen in huis’? Die vlieger zal tot mijn spijt ook niet op. Hetgeen vervolgens immers? We tonen dit reeks werkdagen levertijd en een concrete leverdatum, opdat je precies weet als je jouw bestelling kan verwachten.

Een waterflesje met uw eigen logo is ons volmaakt promotiemiddel voor op beurzen en evenementen ofwel voor bijvoorbeeld ons productlanceringen. Waterflesjes mogen weet vanaf 96 stuks bedrukt worden.

Vind je ons artikel betreffende gelijke kenmerken en capaciteit ergens anders voor een lagere prijs? Verzend het vervolgens een prijsopgave van de concurrent. Wij vergelijken die en verrichten je ons passend assortiment waardoor ook jij aangaande onze bediening kun plezier hebben.

Laat goedkoop waterflesjes met persoonlijk etiket bedrukken. Waterflesjes verrichten dit iedere keer echt op een beurs, feestelijkheid of kantine. Wij hebben waterflesjes met plat mineraalwater ofwel prik (koolzuurhoudend). Inhoud 330 ml ofwel 500 ml. Een etiketten alleen mogen volstrekt in full colour all over bedrukt geraken.

Heb je hulp nodig voor dit publiceren van je bestelling? We bestaan daar wegens je! Daarom hebben wij langer vervolgens 150.000 tevreden klanten. Meld je aan vanwege de nieuwsbrief

Kan zijn leverbaar betreffende de eigen bedrijfslogo, al tot wens in RONDOMDRUK. Met genoegen produceren we vanwege u ons prijsopgave. Prikkels kan zijn leverancier en dealer van een diverse Doppers in kleur. Wij kunnen het volkomen ook perfect op maat produceren. Verpakking en eventuele teksten geheel in de bedrijfsstijl.

Daarna produceren we een digitaal drukvoorbeeld. Die krijg jouw in 4 uur per email toegezonden. Na je akkoord hierop, krijg je ons e-mail met daarin een bevestiging betreffende jouw levertijd.

Op de hoogte blijven aangaande acties, kortingen en verdere ? Schrijf u dan ook in voor onze nieuwsbrief en krijg € 10 korting op de volgende aankoop.

Je ontvangt na jouw bestelling binnen 4 uur ons digitaal drukvoorbeeld ieder mail. Die kan zijn op schaal en in de via jou opgegeven kleurcombinaties.

Blanco etiket betreffende verplichte gegevens Dit is niet geoorloofd om waterflesjes buiten etiket te afleveren. Er dien namelijk serieuze info op de waterflesjes ogen, zoals een houdbaarheidsdatum en ingrediënten verklaring. Die opdruk is plusminus 20 x 65 mm. 6. Voor niets waterflesjes uitdelen vanwege promotiedoeleinden

Heb je alleen een logo? Dan kunnen we ook alleen het logo erop drukken, maar een diensten over Maxilia zal nader, stuur je logo in en wij maken gratis ons goed passend vormgeving! Zo benut jouw dit gehele etiket op een waterfles en valt jou beurs extra op!

De DOPPER drinkfles kan zijn een schitterend Nederlands initiatief om een milieubelasting zodra resultaat aangaande dit behandeling van kunststof (PET) flessen te beperken. Echt daarom verder echt in te zetten zodra MVO relatiegeschenk. De witte Dopper is ons buitengewoon geschikt relatiegeschenk teneinde te onthalen.

Zorg ervoor het er nauwelijks more info onderdelen op overprint ogen, tenzij dit een bedoeling is. Op welke manier transparantie overkomt is afhankelijk van een inkt/toner, het papier en print- ofwel druktechniek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *